Lesprogramma's op maat voor elke sector

Elke sector verdient sociale innovatie

Of je nu in de bouw werkt of in de haven, of je een zorgprofessional bent of interieurverzorger … we kunnen allemaal aanjagers van vernieuwing zijn. Elke organisatie moet soepel met veranderingen om kunnen gaan. Elke medewerker verdient het om haar talenten te kunnen ontplooien, om zijn ideeën voor een betere organisatie waar te maken, meer balans te vinden op het werk. 

Leren over sociale innovatie is vaak al een aardig spannende reis en nieuw voor velen. Leren doe je dan het beste met branchegenoten. Je begrijpt elkaar, maar verschilt voldoende van elkaar om elkaar te inspireren en ervaringen te delen. 

Leren over sociale innovatie moet natuurlijk ook aansluiten bij de vraagstukken die relevant zijn voor organisatie en deelnemer. En die vraagstukken zijn soms algemeen, maar vaak ook specifiek voor een sector. Nachtdiensten draaien doe je in de zorg én in de haven, maar de administratiedruk is weer specifiek voor de zorg. We werken tegenwoordig allemaal met mobiele technologie, maar voor een chauffeur is dat echt anders dan voor een installateur.

Onze lesprogramma’s zijn dus gericht op sectoren. En soms ook regionaal. Meer informatie over de programma’s die we nu draaien – of ontwikkelen – vind je op deze pagina’s.

Slimmer Werken in Transport & Logistiek

Of je nu op de heftruck zit of op de weg, het magazijn beheert of de planning: slimmer werken biedt kansen voor elk talent. 

Sociale innovatie in de haven

De Rotterdamse haven staat voor flinke uitdagingen. Samen werken aan vertrouwen en concrete ideeën uitwerken: we doen het gewoon. 

Vernieuwend werken in de zorg

Kan de zorg in jouw organisatie ook slimmer georganiseerd worden, met meer aandacht voor vakmanschap en ruimte om te vernieuwen?

Facilitaire dienstverlening vernieuwt

Vernieuwend werken in facilitaire dienstverlening? Het kan en levert veel op. Voor collega’s, klanten en een krachtige sector. 

Slimmer Werken in Bouw & Techniek

Of je nu op binnen zit of op de bouwplaats werkt … slimmer werken kan overal en werkt voor iedereen. Samen bouwen aan mooie bedrijven. 

Komt hier jouw sector?

We werken hard om voor elke sector in Nederland een programma op maat te maken. Altijd in samenwerking met partijen uit de branche zelf.